Om oss

Skrädderi och kemtvätt med kunden i fokus

Vi erbjuder en omfattande tvätt- och skrädderiservice som täcker det mesta. Våra skickliga skräddare är experter på att laga, sy upp och justera kläder för herrar och damer.

Vi kan också sy upp jackor och rockar om så önskas. Utöver detta erbjuder vi kemtvätt, service av båtkapell, tvätt av naturmaterial som skinn och mocka m.m. Du kan lita på vårt team av skräddare som behärskar alla dessa processer för att leverera högkvalitativ service.

Hög kvalitet och miljömedvetenhet

Vi är ett skrädderi från Täby med skräddartjänster av högsta kvalitet. Våra skräddare strävar alltid efter att erbjuda trevlig och personlig service med kvalitet i fokus.

Vi har även lång erfarenhet av att arbeta med kemtvätt och för att tvätta kläder på ett effektivt och miljövänligt sätt använder vi moderna kemtvättsmaskiner. Dessutom använder vi alltid miljövänliga kemikalier och tvättmedel i så hög utsträckning som möjligt.

Vår personal är erfaren, servicemedveten och uppfyller alla krav som ställs på personalen hos en auktoriserad skräddare/kemtvätt. Dessutom erbjuder vi en kvalitetsgaranti som innebär att vi snabbt åtgärdar eventuella fel.

Välkommen till vår skräddare i Täby!

skjortor

Låt oss höja feststämningen genom att sy upp din kostym!