Båtkapell Stockholm

Dina experter på båtkapell

Välkommen till vår skrädderiverkstad i Stockholm där vi erbjuder tillverkning, reparation och tvätt av båtkapell. Våra skickliga skräddare står redo att hjälpa dig med allt från att sy skräddarsydda båtkapell till att laga och tvätta dem för att hålla dem i bästa skick. Vi erbjuder även en rad andra sömnadstjänster för att möta dina specifika behov.

Kontakta oss idag för att boka tid eller om du har några frågor!


Reparation av båtkapell i Stockholm

  • Byte av kapellrutor: För endast 399 kr kan vi byta ut slitna eller skadade rutor på ditt kapell och ge det en ny och fräsch look.
  • Byte av dragkedjor: För endast 499 kr kan vi byta ut tröga eller trasiga dragkedjor, vilket gör det enklare att använda ditt kapell.
  • Byte av öljetter: 100 kr per öljett.
  • Byte av tryckknappar: För endast 100 kr kan vi byta ut slöa eller defekta tryckknappar, vilket säkerställer att ditt kapell kan stängas ordentligt.
  • Förstärkning av sömmar: Vi kan förstärka sömmar för att förlänga livslängden på ditt kapell och säkerställa att det håller i många år framöver.
  • Omklädnad av båtdynor: Om dina båtdynor behöver omklädsel, kan vi också hjälpa dig med den tjänsten.

båtkapell Stockholm

Nytillverkning av båtkapell

Vi tillverkar skräddarsydda båtkapell med hög kvalitet och. perfekt passform genom att använda foton på din båt. Detta sparar kostnader effektiviserar arbetsprocessen. Vi erbjuder högkvalitativa båtkapell för de flesta typer av mindre båtar. 

Tvätt och impregnering

Vi erbjuder professionell rengöring och impregnering av båtkapell med mycket goda resultat till bra pris. Tack vare vår kunniga personal och noggranna metoder samt en effektiv impregnering kan vi garantera bästa möjliga resultat.

Välj oss för att få en högkvalitativ service som ger långvarigt skydd och en fräsch look till ditt båtkapell. Vår personal kommer att ta hand om dig och din båt på bästa möjliga sätt!

Kontakta oss idag för att boka din service och se till att ditt kapell är i toppskick inför kommande båtsäsong!

båtkapell

båtkapell dynor

Erfarna experter på båtkapell